Η Athinable αποτελεί το σημείο αναφοράς για τους αγοραστές που επιθυμούν να επενδύσουν σε ακίνητα στην Ελλάδα,
καθώς και για τους ιδιοκτήτες ακινήτων που ενδιαφέρονται να αυξήσουν το εισόδημά τους μέσα από την εκμετάλλευση του ακινήτου τους.

Ποιοι Είμαστε

Η εταιρεία Athinable δραστηριοποιείται στο πρόγραμμα Golden Visa Greece, παρέχοντας υπηρεσίες και συμβουλευτική στην απόκτηση επενδυτικών ακινήτων. Καθήκον μας είναι να σας βοηθήσουμε να βρείτε το ακίνητο που επιθυμείτε και να διεκπεραιώσετε όλες τις διαδικασίες για την απόκτηση της Golden Visa Greece.
Η ομάδα Διαχείρισης Ακινήτων της Athinable αναλαμβάνει για τους ιδιοκτήτες ακινήτων υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων τύπου Airbnb, Booking, κοκ., με στόχο τη μεγιστοποίηση της απόδοσης των ακινήτων τους. Αναλαμβάνουμε τη μερική ή την πλήρη διαχείριση του ακινήτου σας, αντιμετωπίζοντας κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει, πάντα με στόχο τη μεγιστοποίηση του εισοδήματός σας που προκύπτει από αυτή τη διαδικασία.

Η ομάδα μας

Η ομάδα της Athinable αποτελείται από Κινέζους και Έλληνες επαγγελματίες στον τομέα της απόκτησης, διαχείρισης και ανάπτυξης
επενδυτικών ακινήτων, καθένας από τους οποίους έχει την τεχνογνωσία και το πάθος να εξυπηρετεί τους πελάτες της με τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα.

Η Αποστολή μας

Αποστολή της Athinable αποτελεί η διευκόλυνση των διαδικασιών απόκτησης,
διαχείρισης και ανάπτυξης επενδυτικών ακινήτων, παρέχοντας την τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό που κάθε έργο αξίζει.