Golden Visa Greece

Το Ελληνικό Πρόγραμμα Golden Visa αναφέρεται στην απόκτηση κατοικίας και υπηκοότητας μέσω επενδύσεων.
Με πελάτες σε περισσότερες από 20 χώρες παγκοσμίως, η Athinable προσφέρει τις καλύτερες λύσεις για εσάς με προσιτές επενδυτικές επιλογές, καθιστώντας την όλη διαδικασία εύκολη και προσοδοφόρα.

Μας επιλέγουν πάντα για τα καλύτερα αποτελέσματα.
Η επιλογή εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς!

Το Ελληνικό Πρόγραμμα Golden Visa:
Μόνιμη Άδεια Διαμονής Επενδυτή (νόμος 4251/2014)

Το Ελληνικό Πρόγραμμα Χρυσή Βίζα είναι το οικονομικότερο πρόγραμμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση που παρέχει τη δυνατότητα χορήγησης αδειών διαμονής σε πολίτες τρίτων χωρών, με επένδυση τουλάχιστον € 250.000.

Η Ελλάδα είναι μέρος της ζώνης Σένγκεν της Ευρώπης. Συνεπώς, ο κάτοχος της “Χρυσής Βίζας” απολαμβάνει την ελευθερία να ταξιδεύει σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των χωρών του χώρου Σένγκεν. Η άδεια διαμονής ισχύει για πέντε (5) έτη, η οποία μπορεί να ανανεώνεται στη συνέχεια ανά πενταετία.
Το ελληνικό πρόγραμμα δεν απαιτεί από τους επενδυτές να παραμείνουν στη χώρα. Ως εκ τούτου, το ακίνητο μπορεί να αποτελέσει πηγή εισοδήματος από ενοίκια, ενώ η Athinable σας εξασφαλίζει την μεγαλύτερη απόδοση από αυτό!
Η διαμονή στην Ελλάδα μπορεί επίσης να αναβαθμιστεί σε ελληνική υπηκοότητα.

Απολαύστε τα μοναδικά οφέλη του Ευρωπαϊκού Προγράμματος
Διαμονής Golden Visa Greece

Διαμονή χαμηλού κόστους στην Ευρώπη

Πλήρης διαμονή για όλη την οικογένεια.
Περιλαμβάνει παιδιά & γονείς επενδυτών.

Χωρίς ελάχιστη διαμονή

Ελεύθερη πρόσβαση στις χώρες
της ΕΕ και της ζώνης Σένγκεν

Ασφαλές περιβάλλον σε χώρα της ΕΕ

Επένδυση στην ελληνική αγορά ακινήτων.

Οι Υπηρεσίες μας

Πριν από την πρώτη σας επίσκεψη

Πριν από την πρώτη επίσκεψή σας στην Ελλάδα, θα πρέπει να έχουμε ήδη εντοπίσει τις επιθυμίες, τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. H Athinable σας παρέχει όλες τις απαραίτητες οδηγίες και συμβουλές σχετικά με την προετοιμασία και τα απαραίτητα έγγραφα που θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας.

Η διαδικασία αγοράς του ακινήτου σας

Ορίστε τις περιοχές-στόχους σας. Η Athinable θα σας συμβουλέψει για την αξία των ακινήτων και των τάσεων της αγοράς σε κάθε περιοχή στόχευσής σας, δίνοντάς σας τις σωστές οδηγίες για κάθε γειτονιά και κατά πόσο μπορεί κάθε περιοχή να ταιριάζει με τις ανάγκες και προτιμήσεις σας, πριν προβείτε στην αγορά του ακινήτου σας.

Η διαδικασία αγοράς του ακινήτου για τη χορήγηση
της Μόνιμης Άδεια Διαμονής Επενδυτή

Βήμα 1:
Βοηθάμε τον πελάτη μας να εκδώσει βίζα
εισόδου στην Ελληνική Επικράτεια
Βήμα 2:
Συλλέγουμε τα δικαιολογητικά για την έκδοση άδειας διαμονής,
για λογαριασμό του πελάτη μας

Πρόγραμμα 6 Ημερών

Golden Visa Greece

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε τη Golden Visa-Greece, που θα σας χορηγήσει μόνιμη ευρωπαϊκή άδεια παραμονής. .

Η Athinable οργανώνει την επίσκεψή σας στην Ελλάδα από το Α ως το Ω, ώστε να βρείτε το ιδανικό ακίνητο και να διεκπεραιώσετε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες. Σας προσφέρουμε την ευκαιρία να συνδυάσετε τη σωστή επιλογή επένδυσης με μια αξέχαστη διαμονή στην Ελλάδα!

Aπό την στιγμή της άφιξής σας στο αεροδρόμιο δημιουργούμε για εσάς όλες τις συνθήκες για την άνετη και παραγωγική διαμονή σας. Με το δικό μας όχημα, φροντίζουμε να σας παραλάβουμε από το αεροδρόμιο και να σας συνοδεύσουμε στο ξενοδοχείο σας.
Μετά το πρωϊνό σας, σας οδηγούμε σε όλα τα διαθέσιμα ακίνητα που έχουμε επιλέξει σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, πάντα υπό τη συνοδεία ενός εκπροσώπου μας από την χώρα σας. Φροντίζουμε κάθε μεσημέρι να κάνουμε ένα ευχάριστο διάλλειμα για φαγητό σε επιλεγμένα εστιατόρια, λαμβάνοντας υπόψη την κουζίνα που προτιμάτε. Προτεραιότητά μας είναι να μένετε πάντα ικανοποιημένοι.

Αφού γίνει η επιλογή του ακινήτου, σας βοηθάμε να ολοκληρώσετε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, συμπεριλαμβανομένου του ανοίγματος ενός τραπεζικού λογαριασμού, καθώς και συμβολαιογραφικών, νομικών και φορολογικών υπηρεσιών, προκειμένου να ολοκληρώσετε την απόκτηση ακίνητης περιουσίας. Μετά το μεσημεριανό γεύμα, επισκεπτόμαστε το ακίνητο που αγοράσατε για τελικό έλεγχο.

Μετά την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών, μια απίθανη ξενάγηση στην όμορφη Αθήνα ή σε κάποιο αρχαιολογικό χώρο της προτίμησής σας, θα επιβραβεύσει την επιλογή σας και θα σας γεμίσει αξέχαστες εικόνες.
Την ημέρα αναχώρησής σας, σας συνοδεύουμε στο αεροδρόμιο, αφού έχουμε εξασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες που σας προσφέραμε ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες σας και η διαμονή σας μαζί μας σας άφησε ικανοποιημένους στο μέγιστο.

Eίμαστε ευτυχείς να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας
και να συμβάλουμε στην ένταξή σας στην ευρωπαϊκή οικογένειά

*** Στην περίπτωση μιας πιο σύντομης διαμονής στην Ελλάδα, μετά από τη δική σας εξουσιοδότηση, οι δικηγόροι μας μπορούν να επιληφθούν όλων των απαραίτητων ενεργειών.

Διαχείριση ακινήτου

Και μετά την αγορά;
Η Athinable φροντίζει το σπίτι σας ενώ είστε μακριά! Η Athinable αναλαμβάνει τα ακόλουθα για εσάς:

• Φροντίδα της ιδιοκτησία σας (αερισμός, καθαρισμός κ.λπ.).

• Πληρωμή λογαριασμών κοινής ωφέλειας.

• Βελτίωση της οικίας

• Παροχή βοήθειας για την απόκτηση επίπλων, οικιακών συσκευών κ.λπ.

• Οργάνωση μικρών ή μεγάλων επισκευών

• Οργάνωση συστημάτων προστασίας / συναγερμού

• Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, κλήση ηλεκτρολόγου, υδραυλικού, κλπ.

Γιατί Ελλάδα

Γνωρίζοντας την Ελλάδα

Η Ελλάδα βρίσκεται στο σταυροδρόμι της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής, με τις μακρύτερες ακτές της Μεσογείου και πάνω από 200 κατοικημένα νησιά.
Μόνοι σας μπορείτε να διαπιστώσεις πόσο υπέροχο μέρος είναι!

Λόγοι για να επενδύσετε ειδικά στην Ελλάδα

1
• Το ελληνικό πρόγραμμα διαμονής είναι το πιο συμφέρον στην Ευρώπη, καθώς είναι το πιο οικονομικό (250.000 €), ενώ και η αγορά ακινήτων στην Ελλάδα είναι αρκετά προσιτή.

2

Η απόδοση για βραχυπρόθεσμα ενοίκια είναι αρκετά υψηλή με μέσο όρο διανυκτέρευσης τα 60 € την ημέρα στην περιοχή της Αθήνας.

3

Οι επενδυτές απολαμβάνουν ιδιαίτερα κερδοφόρες αποδόσεις από τα ελληνικά ακίνητα, καθώς υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για βραχυπρόθεσμες μισθώσεις, λόγω της αναπτυσσόμενης τουριστικής βιομηχανίας. Η αύξηση της ζήτησης για βραχυπρόθεσμα ενοικιαζόμενα ακίνητα σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές των ακινήτων, έχουν ως
αποτέλεσμα υψηλές αποδόσεις ενοικίασης και κέρδη.

4

Τα έσοδα από τον τουρισμό στην Ελλάδα αυξήθηκαν σε 3.383,90 εκατομμύρια ευρώ τον Ιούλιο, από 2,329,70 εκατομμύρια ευρώ τον Ιούνιο του 2018. Τα έσοδα από την τουριστική κίνηση στην Ελλάδα ανήλθαν κατά μέσο όρο σε 901,73 εκατομμύρια ευρώ από το 1997 έως το 2018, φθάνοντας σε 3.552,70 ευρώ τον Αύγουστο του 2017 σύμφωνα με το Trading Economics.

5

Οι αφίξεις τουριστών στην Ελλάδα αυξήθηκαν κατά 14,6% σε ετήσια βάση και έφθασαν 3.164 εκατ. Ευρώ τον Ιούνιο του 2018 σύμφωνα με το Trading Economics. Έτσι, η δυναμικότητα στέγασης συχνά φτάνει το 70% λόγω της μεγάλης ζήτησης, με αποτέλεσμα την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Γιατί να επιλέξετε το Ελληνικό Πρόγραμμα

για τη Χρυσή Βίζα αντί για τα προγράμματα άλλων χωρών

Ελλάδα Κύπρος Ισπανία Πορτογαλία
Χώρα του Σένγκεν ΝΑΙ ΟΧΙ ΝΑΙ ΟΧΙ
Ελεύθερη πρόσβαση στις χώρες του Σένγκεν ΝΑΙ ΝΑΙ ΟΧΙ ΝΑΙ
Ελάχιστη επένδυση (€) 250.000 ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ
Υποχρεωτική περίοδος διαμονής ΟΧΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ

Capital City:
Athens

Languages:
Greek

Visa Free Countries:
26 ( Schengen Area )

Currency:
Euro €

Total Area:
131957 km

Population:
10.8 million

Nearest Countries:
Albania, Fyrom, Bulgaria

Time Zone:
Eastern European

Βήμα προς βήμα αναλύουμε και καθορίζουμε τις ανάγκες σας.
Ο προσωπικός σας συνεργάτης θα είναι εκεί, υποστηρίζοντας σας σε όλη τη διαδρομή

Contact Form

    It's Very Simple

    Save time from unnecessary searches
    Enter your info and we will contact you as soon as possible.

    x